Vallter reobrirà dissabte dia 13 d’abril

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’estació mantindrà obertes les seves instal·lacions durant tots els dies de Setmana Santa, fins al dia 22 d’abril

A partir del proper dissabte, dia 13 d’abril, les pistes d’esquí de Vallter tornaran a estar obertes. Les darreres nevades han deixat gruixos de neu suficients per a poder obrir l’estació parcialment i garantir la pràctica de l’esquí a les persones que visitin Vallter durant aquests dies de Setmana Santa.

Concretament, Vallter mantindrà les seves instal·lacions obertes ininterrompudament des del dissabte 13 d’abril fins al dilluns 22 d’abril, de 8.30 h a 15.00 h, donant per finalitzada la temporada el dia 23 d’abril diada de Sant Jordi.

Gruixos de neu de fins a 40 cm

Si les condicions meteorològiques acompanyen, l’estació comptarà amb vuit quilòmetres esquiables, el que es tradueix en 5 pistes obertes: Morens I, Estadi, Barquins, Tub Barquins i Puig dels lladres. A més, estaran en funcionament les següents instal·lacions: Morens I, Tc Jordi Pujol, Barquins II, la cinta Morens i la cinta l’Isard. Els gruixos de neu seran de 20-30 cm a cota baixa i 40 cm a cota alta.

A més, durant aquests dies tothom que visiti l’estació podrà triar entre les activitats programades per a tots els públics al Parc Lúdic, obet cada dia, i a la Zona de Trineus.