Valoració positiva de la primera part del festival Meandre de Sant Jaume de Llierca

Comparteix-ho amb els teus amics:

Enguany el Festival Meandre té un format de dos dies, el primer el passat dissabte 5 de juny i el segon el pròxim 12 de juny

El festival Meandre de Sant Jaume de Llierca ha tancat la primera part amb una valoració positiva per part dels organitzadors.

Tot i les restriccions imposades per la pandèmia, Meandre ha aconseguit un 70% d’ocupació, amb més de 60 assistents a les 2 activitats proposades.

“Realment estem molt satisfets de com ha anat aquesta edició del festival Meandre tenint en compte que l’any passat es va suspendre l’edició a causa de la covid-19”. “El confinament i la crisi sanitària actual ha fet que el Meandre d’enguany s’hagi organitzat el Festival en una situació complicada però hem estat capaços de portar-ho a terme molt bé i el públic ho ha agraït amb una gran assistència a tots els actes organitzats” comenta Esther Roca organitzadora del Festival juntament amb Teatre el Llumí i Lourdes Barris, regidora de Cultura del municipi.

Aquesta primera part les activitats han estat la inauguració per presentar el Meandre, Espontani una instal·lació permanent de Rat Vímet i finalment un concert a càrrec de Mamaom amb mantres mediterranis per arrelar la ment al Cor.

La segona part del Meandre es portarà a terme el proper 12 de juny amb un taller de motlles de guix amb elements de la natura a càrrec de Pilar Fontaniol, espectacle d’històries feministes i inclusives per a totes les edats titulat Cuentos Lilas de Nunila, el Bodypaiting Dissident amb Meritxell Cebrià Caroà, ens visitarà el muntatge de la Utopia i finalment un concert de la mà de Buena Onda.Tot meridat per la Food Track de la Giorgio.

Galeria de fotos del Festival Meandre 2021 (1a part)

Info: Ajunt. Sant Jaume de Llierca