Valvi obre un SPAR a Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

Valvi ha obert un nou supermercat SPAR a Sant Joan les Fonts, que dona feina a 11 persones.

És un edifici de nova construcció, dissenyat seguint les últimes tendències, i que té una sala de venda de més de 500m2, molt còmode a l’hora de comprar. Dins la selecció d’alimentació, destaca l’assortiment de més de 3.000 productes d’origen Catalunya, dels quals uns 250 són de diferents fabricants i productors de La Garrotxa, i que es poden trobar en les seccions en lliure servei de fruiteria, fleca, xarcuteria i carn envasada.

A més, s’ofereix una àmplia gamma de vins catalans, caves, licors i vins a granel de la Vinoteca VNTC Valvi. L’establiment està ubicat al centre del municipi, i compta amb un aparcament propi amb dues entrades, una per la Carretera d’Olot, 37 i l’altre per l’Av. Cisteller, 4-6.

Amb aquesta obertura, Valvi referma el model de botiga proximitat SPAR dirigida a famílies i a llars que necessiten cobrir la compra diària o setmanal de tot tipus d’articles de gran consum i de producte fresc, i on es poden trobar una àmplia oferta de productes en diferents formats, adaptats al consum diari.

Valvi Supermercats

Valvi Supermercats és una empresa de capital familiar 100% gironí i és la primera xarxa de supermercats independents de les comarques de Girona. Amb un volum de negoci al voltant de 65 milions d’euros, centra la seva activitat en la gestió de 63 supermercats propis amb les marques SPAR, VALVI i SUMA, i també en la gestió dels 42 supermercats SPAR pertanyents a Miservi, societat propietat de GM FOOD i de Valvi Supermercats, i amb un volum de negoci al voltant de 50 milions d’euros. Tots aquests centres estan situats a les comarques de Girona i Barcelona. Valvi Supermercats té com a proveïdor exclusiu a GM FOOD, companyia referent en el sector de la distribució alimentària majorista a l’estat.

Comparteix-ho amb els teus amics: