Vapor Productions llança campanya per la seva primera pel·lícula – i pots participar-hi!

Comparteix-ho amb els teus amics:

Vapor Productions llança campanya per la seva primera pel·lícula – i pots participar-hi!

La productora Vapor Productions, creada per Oriol Serra, ha posat en marxa el procés de recaptació de fons per finançar el seu primer curtmetratge, titulat Vapor, que tracta sobre com entenem el procés de creació de l’art i la seva posterior apreciació; ens explica la història d’un noi que cada dia puja a la teulada per intentar esbossar la silueta dels núvols – però el que aprendrà al llarg de la pel·lícula li canviarà la percepció a partir de la qual observa i entén l’art.

Aquesta campanya s’ha llençat amb l’ajuda de Verkami, una plataforma catalana de crowdfunding que potencia la creació de projectes artístics i culturals. L’objectiu de la campanya és recaptar poc més de 1.000 € en un mes, i tothom pot aportar el seu granet de sorra – a partir de només 6 euros!; aleshores esdevindràs mecenes del projecte i obtindràs recompenses úniques relacionades amb el projecte, que varien segons la quantitat de fons aportats (per exemple, agraïments als crèdits, accés exclusiu al making-of o un sopar amb el director, entre altres). A més, amb aquesta petita aportació estaràs ajudant que la producció d’aquest projecte independent es pugui realitzar.

Per saber més sobre el projecte, pots visitar la pàgina web de la campanya, on s’explica més detalladament les característiques, els membres, el calendari previst i les recompenses del projecte.

Més info aquí.