VI Marxa solidària per l’Alimentació Infantil a la Vall de Bianya

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper 11 de novembre és la data escollida per portar a terme la VI Marxa Solidària. Enguany la zona escollida és la Vall de Bianya.

Com ja és tradició, la tardor acull a la Marxa Solidària que organitza Creu Roja la Garrotxa amb la finalitat de captar fons pel projecte d’alimentació fresca per infants.

En aquesta edició la sortida serà a les 9 del matí del dia 11 de novembre des del Centre Cívic de l’Hostalnou de Bianya.

La ruta escollida és la Vall dels Sentits, amb el seu punt més emblemàtic a l’ermita de St Miquel del Mont, mirador espectacular dels Pirineus, l’Alta Garrotxa i les valls de la Garrotxa. Aproximadament 9 kms per camins i pistes forestals que permetran al
caminaire gaudir de roures emblemàtics, arquitectura romànica i sobretot la natura exuberant de la tardor a la Garrotxa.

Hi haurà avituallament a mig recorregut i al finalitzar, els participants gaudiran del ja tradicional esmorzar de patates d’Olot a la brasa amb pa amb tomata. Aquest any, a més, hi haurà opcions veganes i per persones celíaques. I com ja és habitual en els últims anys la Marxa comptarà amb l’amenització del grup de percussió Trenkabaketes del Pont per tal d’escalfar la sortida.

Les inscripcions ja estan obertes a olot@creuroja.org o a la oficina de Creu Roja al C. Hondures, 3 d’Olot. També es faran inscripcions el dia de la marxa una hora abans de l’inici al mateix punt de sortida. El donatiu mínim recomanat serà de 7€. Per més informació es pot contactar al 972272222