Vic Comerç i Envialia signen un acord de col·laboració

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’empresa de missatgeria oferirà tarifes especials pels comerciants. Aquest migdia s’ha presentat l’acord de col·laboració entre Vic Comerç i l’empresa de missatgeria Envialia. En aquest acte s’ha comptat amb la presència de Pere Trasserra, president de Vic Comerç, Anna Erra, regidora de Comerç i de Jordi Forn, responsable d’Envialia a Catalunya.

image_preview

Segons Pere Trasserra “amb aquest acord volem destacar una de les principals funcions de l’Associació: la de fer una tasca interna de suport al comerciant i actuar com empresa de serveis perquè el nostre associat pugui obtenir uns millors preus en tot tipus de subministres i que això l’ajudi a aprimar les seves despeses quotidianes.” I afegia que “per tant, per una banda promocionem el comerç perquè augmenti la seva facturació (li donem eines com la formació, la comunicació, les campanyes,…) i per l’altra treballem perquè redueixi la seva despesa (negociació col·lectiva amb empreses proveïdores)”. Per acabar ha ressaltat que “el compromís que aquesta important companyia ha assolit amb nosaltres els farà preescriptors del nostre comerç arreu on vagin. El seu servei i prestigi com a empresa quedarà unit al nostre com a associació”.

Segons Jordi Forn, responsable d’Envialia “per nosaltres és un acord molt important perquè ens agrada potenciar els negocis de proximitat”. I afegia que “el fet de tenir empresaris amb la nostra marca en el propi territori també ens fa comerciants del territori”. I per acabar ha volgut “agraïr la confiança que ens dóna Vic Comerç per haver arribat a aquest acord i al compromis que hem arribat a dia d’avui”
Per Anna Erra “vull felicitar a Vic Comerç per aquesta iniciativa. Es demostra que aquesta entitat es fa cada dia més gran i li permet augmentar el catàleg de serveis que ofereix als seus associats. Aquest acord també és important per donar noves facilitats als comerciants que vulguin donar el pas cap a la nova demanda del segle XXI que és el comerç electrònic”.

L’acord consisteix en per part d’Envialia:
Oferta de les Tarifes especials pels enviaments de mercaderies als associats de Vic Comerç
Adherir-se com a membre associat permanent de Vic Comerç.
Cedir dues furgonetes per ser rotulades/serigrafiades corporativament de Vic ComerçSer el proveïdor preferent de missatgeria pels associats a Vic Comerç.

Per part de Vic Comerç:
Publicitar aquest acord entre els associats. Col·locar un Banner permanent d’Envialia a la web corporativa www.viccomerc.cat des d’on es permetrà als associats calcular els pressupostos i les tarifes exclusives des d’un format online.

Comparteix-ho amb els teus amics: