Vic organitza una nova edició de la Mostra de Música Jove, VicSona

Comparteix-ho amb els teus amics:

Demà dissabte, dia 28 de març, l’Orfeó de Vic acollirà una nova edició de VicSona, la Mostra de Música Jove que serveix de plataforma de difusió per a les propostes musicals emergents i d’accés lliure i gratuït. A partir de les 10 de la nit, hi haurà quatre actuacions dels grups seleccionats més la del grup convidat, que enguany és Ekko, grup guanyador del Concurs Cactus 2014, organitzat per la Sala Pasternak, que tancarà la vetllada.

image_preview

Les quatre propostes que participen aquest any han estat seleccionades d’entre un total de catorze presentades i destaquen per la diversitat d’estils. Alba Careta i Martí Riera presenten un repertori eclèctic basat en la veu i guitarra; Jezz We Ken, un tocs de jazz, soul i funk; Greska, una visita jove i vital a l’ska jamaicà i Est Oest, temes de composició pròpia en un grup jove, però en el que tots els components ja han format part d’altres bandes. Al web www.vicjove.cat es poden veure els vídeos de presentació dels grups.

La presentació anirà a càrrec de Guillem Balart i la música de sala, durant les pauses dels concerts, a càrrec de PD Rastes (Albert Castillo i Roser Roca).

Comparteix-ho amb els teus amics: