VÍDEO: Els comuns d’Olot expliquen en un vídeo el treball fet durant aquests dos anys d’oposició

Comparteix-ho amb els teus amics:

El regidor d’Olot en comú Xavier García ha explicat al saló de Plens de l’ajuntament d’Olot l’acció audiovisual impulsada per explicar el treball fet durant aquest dos anys d’oposició.

Aquesta formació ha engegat una línia estratègica de treball on vol comunicar tota l’acció realitzada a l’ajuntament a través del conegut portal de vídeos You Tube. Concretament avui presenten un vídeo dels 8 punts més destacats a on ha pogut incidir durant aquest 2 anys de legislatura. Ara mateix només està penjat un resum d’aquest vídeo i s’anirà penjant progressivament punt per punt i distribuint a través de les xarxes socials.

Aquests 8 punts es resumeixen en recordar el pacte d’esquerres que van impulsar i l’opció de realitzar una oposició positiva; el recolzament al referèndum a favor de prohibir el Correbous; una línia de treball clara a favor de les classes més desafavorides que es reflexa en més de vint mocions presentades (mesures de sostenibilitat, tarificació social, persones afectades per les clàusules sòl d’habitatge, pacte nacional per el referèndum, la mobilitat en els polígons industrials etc.) ; una oposició a la variant d’Olot 2+2 i la necessitat de replantejar un model de mobilitat més sostenible i ecològic; la prioritat d’invertir en una piscina pública coberta que beneficiï al total de la població en compte dels camps de futbol de Morrot; la mirada activa i conscient al barri de Sant Miquel; l’impuls del dret a decidir i la xarxa de municipis dels comuns dels quals en formem part.

Van aprofitar per apuntar dues línies de treball que volen impulsar els dos propers anys : per una banda la rehabilitació habitatges, especialment del barri vell i per altra banda incidir en mesures d’ocupació fent un gran pacte entre tots els agents actius (empresaris, administracions…) introduint l’economia social, cooperativa i sostenible com a clau de volta a mitjà termini.

Comparteix-ho amb els teus amics: