Vídeo: 312 atletes a la Cursa Popular Ciutat d’Olot Fires de Sant Lluc

Comparteix-ho amb els teus amics:

Després de les incerteses del temps, ha sortit el sol i hem pogut gaudir d’una gran cursa la XXXII Cursa Popular Ciutat d’Olot Fires de Sant Lluc amb un bon nivell d’atletes i d’esportistes de totes les edats. Una gran jornada lúdica, festiva i sobretot esportiva que ha aplegat a més de 500 corredors de totes les categories en les diferents curses de la matinal.

https://vimeo.com/108059558

CLASSIFICACIÓ GENERAL

La prova de 10 km ha estat un èxit de participació amb més de 312 atletes inscrits, els primer a creuar la línia d’arribada han estat Fouzi Mansouri 32:50, Enric Roura 32:59 i Arnau Turon 33:09. En categoria femenina Anna Puigvert 39:59, Esther Canalias 40:37 i Rosa Matamala 43:03. El club organitzador de la prova Terra de volcans, ha estat representat amb més de 35 atletes i hem estat presents als dos podis de la general amb el tercer lloc de l’Arnau Turon i el segon de l’Esther Canalias.

Paralel.lament un grup de persones amb altres capacitats han participat de la cursa. “Corre amb mi” és una iniciativa de l’Àlex Parreño que pretén acostar l’esport a persones que no poden per si mateixos. També hem tingut la gran col.laboració dels Voluntaris de la Caixa,en les diferents curses realitzades per a aquets esportistes.

Després hi ha hagut diferents curses de promoció per categories, per als més petits i fins a la categoria juvenil. Aquestes curses han tingut una participació propera als 150 nens i nenes i consoliden la nostra aposta per la promoció de l’atletisme a la nostra ciutat.