Vídeo: 356 equips surten d’Olot per recórrer la Trailwalker fins a Sant Feliu de Guíxols

Comparteix-ho amb els teus amics:

El recinte firal d’Olot ha estat el punt de partida aquest dissabte al matí de 356 equips amb prop de 2150 participans (4 marxadors + 2 de suport amb cotxe) per recórrer la famosa Oxfam Intermón Trailwalker en la seva quarta edició. Aquests equips sota el lema “Quilòmetres que canvien vides” disposen de 32 hores per recórrer el 100 quilòmetres per camins rurals seguint les vies verdes que van d’Olot a Sant Feliu de Guíxols. Entre tots han recaptat més de 700.000 euros que Oxfam Intermón destinarà als projectes per acabar amb la gana. La prova també se celebrarà el 5 i 6 de juliol a Madrid i ja compta amb més de 90 equips inscrits.

https://vimeo.com/93038104

El recorregut seguirà per tercera vegada la popular ruta de la Via Verda a la província de Girona, amb sortida a Olot, passant per Girona i acabant a Sant Feliu de Guíxols, a la Costa Brava.

F 1260

Però el Oxfam Intermón Trailwalker no només és un repte esportiu sinó també un repte solidari. Cada equip que participa es compromet a recaptar, abans de l’esdeveniment, un mínim de 1.500 euros per donar suport als més de 400 projectes d’Oxfam a tot el món. Els donatius aportats pels participants d’anteriors edicions han servit per donar suport a programes com el Banc d’Aigua d’Etiòpia que permet que 115.916 persones accedeixin a aigua potable. Actualment la recaptació per a l’edició de Girona suma més de 700.000 euros i seguirà creixent els pròxims dies.

Actualment gairebé 900 milions de persones se’n van a dormir amb fam cada dia. Encara que el nostre planeta produeix aliments suficients, moltes famílies passen fam, i amb fam és impossible sortir de la pobresa. En la 4a edició del Trailwalker, que enguany se celebrarà per primera vegada també a Madrid al mes de juliol, els equips caminaran per canviar vides, perquè milers de persones puguin accedir als aliments que necessiten i per poder sortir de la pobresa.