Vídeo: 5 cèntims de dansa aquest divendres a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest divendres l’Institut de Cultura d’Olot enceta aquest 2014 una nova activitat que sota el títol “5 cèntims” consistirà en xerrades destinades a donar a conèixer millor les disciplines artístiques, una forma d’art o un bé patrimonial. La primera estarà dedicada a la dansa i anirà a càrrec de Toni Jodar.

[vimeo]https://vimeo.com/84763462[/vimeo]

En format de conferència ballada, Jodar il·lustrarà amb el seu propi cos el pas del temps en la dansa utilitzant la seva experiència i l’humor per fer que sigui una performance de caràcter pedagògic, una lectura creativa i amena de la història. Mostrarà l’evolució del clàssic al contemporani, tot fent referència als diversos gèneres i formes que ha trobat el cos per expressar-se en el moviment. Toni Jodar és artista i mestre de dansa des de fa més de 30 anys. La cita serà aquest divendres a dos quarts de nou del vespre al Teatre Principal d’Olot.

Foto:

F 206

ALTRES ACTIVITATS:

5 CÈNTIMS D’ARXIU
PER A QUÈ SERVEIX UN NOTARI?
Divendres 28 de febrer, 19 h, Arxiu Comarcal de la Garrotxa
Coincidint amb la fi de l’exposició “La firma del notari”, el recentment retirat Manel Faus Pujol, explicarà quines són les funcions d’un notari.
Entrada gratuïta.

5 CÈNTIMS DE TEATRE
DINS EL TEATRE
Dijous 27 de març, 20.30 h, Teatre Principal d’Olot
Pere Planella presentarà el Teatre des de dins: el teló, els focus, els textos, els actors,…
PREU: 3 euros.

5 CÈNTIMS D’ART
EL MERCAT NEGRE DE L’ART: HISTÒRIES DE LLADRES I POLICIES
Dissabte 17 de maig, 18 h, Museu dels Sants
Xerrada a càrrec de la Unitat Central de Robatoris amb Força i Patrimoni Històric dels Mossos d’Esquadra que parlaran de casos de robatoris, saquejos, espoli i falsificacions que pateix el patrimoni artístic. Aquesta xerrada tindrà traducció al llenguatge de signes.
Entrada gratuïta.