VÍDEO: A.K.A (Also Known As) triomfa als Max i farà parada a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’obra guanyadora de dos premis Max, es podrà veure al novembre dins la programació del festival El Petit Format d’Olot

Dins la programació del festival de teatre El Petit Format d’Olot, que enguany celebrarà la seva cinquena edició, el públic olotí podrà gaudir d’A.K.A. (Also Known As), que aquest passat dilluns va recollir dues pomes a la XXII edició dels premis MAX que van tenir lloc al Teatro Calderón de Valladolid.

Aquests premis que atorga la Fundació SGAE han reconegut el text de Daniel J. Meyer per l’espectacle A.K.A (Also Known As) com a millor autoria revelació, i Albert Salazar s’ha endut el premi a millor actor protagonista.

L’obra, que també va triomfar als premis Butaca on va recollir un total de quatre guardons –en les categories de petit format, direcció (Montse Rodríguez), actor (Albert Salazar) i text (Daniel J. Meyer)-, es podrà veure al Teatre Principal d’Olot el 30 de novembre en format LAP.

La nova edició del festival tindrà lloc a Olot del 28 de novembre a l’1 de desembre de 2019. Com a novetat, l’organització posarà a la venda properament i de manera anticipada les entrades d’alguns.

ARXIUS DE VÍDEO:

Comparteix-ho amb els teus amics: