VÍDEO: “Abril” és el nou single i video clip de Porto Bello

Comparteix-ho amb els teus amics:

´ABRIL´ és el nou single de Porto Bello que serveix com a avançament del nou disc que s´anomenarà  ´La Llei Universal´ i que veurà la llum el proper mes de gener del 2021.

El videoclip dirigit i escrit per Paco Enlaluna (guionista  de Juegos de Familia 2015 i Viva la Vida 2017) i protagonitzat per Francesc Colomer guanyador de un Goya com a protagonista de la pel.lícula ´Pa Negre´.

El clip es va enregistrar a Altafulla, Tarragona i l´Espluga de Francolí durant els mesos d´Agost i Setembre de 2020.

LA LLEI UNIVERSAL

Porto Bello ha anomenat així el seu nou disc.  El grup dedica el disc a tots aquells que no escolten a les pors, que estimen com si no hi hagués un demà i li treuen la llengua al destí i a la tristor. El disc surt dins dels pitjors moments per al sector cultural i pretén així plantar cara i donar una mica d´esperança a músics i en definitiva, a tothom que es troba afectat per aquesta aturada artística.

Els altafullencs es tanquen a l’estudi i aprofiten el confinament del mes de març i abril per experimentar i jugar amb nous sons. L’equilibri entre la música purament electrònica i el pop català actual n´és el resultat.

Un nou disc capaç de fer-nos somiar, imaginar, relaxar-nos amb melodies i ritmes flotants que d’un moment a l’altre es transformen portant-nos a saltar amb els braços enlaire gràcies a la producció d´en David Rosell i a les bases que el grup ha treballat colze a colze amb dj’s productors de EDM (Electronic Dance Music).

”Cap repte és massa gran si el desig és infinit” – La llei universal.

BIO PORTO BELLO

Porto Bello neix a Altafulla a finals de 2015 fruit de la il·lusió dels germans Tonet Blàzquez (veu principal) i Joanet Blàzquez (bateria a Buhos). Aprofiten tot l’any 2016 per a enregistrar el seu primer disc (Basat en fets reals, Música Global) als estudis Can Pardaler produïts per David Rosell (premi Enderrock al millor productor 2019). Col·laboren en aquest mateix Alguer Miquel (Txarango), Guillem Solé (Buhos) i el mateix David Rosell.

Es donen a conèixer amb la cançó ”Hem nascut castellers” que compta ja amb 140.000 visites a Youtube. Arrenquen la seva primera gira al 2017 fent més de 70 concerts per llocs tant emblemàtics com la Plaça de la font (Tarragona), lAcampada Jove, Barraques de Sitges, Carnaval de Solsona i comparteixen escenari amb grups com Els Catarres, Txarango, Doctor Prats, Buhos i la Pegatina.

Aquell mateix any guanyen el Premi Enderrock al millor artista revelació.

L’any 2019 Porto Bello torna a la càrrega publicant el seu segon àlbum (L’ull de la tempesta, Música Global) amb el seu primer senzill ”Fet d’amor”. Aquesta vegada però, recolzats per una campanya radiofònica i televisiva que fan de Porto Bello el tercer grup més radiat de Catalunya només per darrere d’Oques Grasses i la Rosalia. Un segon disc amb una potent posada en escena on guanya importància l’electrònica. Aquesta vegada hi col·laboren Mark-e Riera (Doctor Prats) i Guillem Solé (Buhos).

Tan sols en el primer any de gira Porto Bello ofereix ja més de 75 concerts arreu del País, Andorra i el País Valencià, ja incloent grans places i festivals com Lo riu sona, Festival de la Rumba (Tossa de mar), Festivern, Barraques de Reus, Barraques de Sitges, Carnaval de Vilanova, Arts d’estiu i Festes de la Mercè.

Aquest mateix any aconsegueixen el premi Disc Català de l’any de Ràdio 4 (rtve) i el premi Enderrock al millor directe del 2019.