VÍDEO: Acaba amb un tret una baralla a Olot per un afer de drogues

Comparteix-ho amb els teus amics:

La baralla va tenir lloc a la plaça Catalunya cap a un quart de vuit del vespre. L’únic ferit localitzat, ha estat detingut per un delicte de tràfic de drogues i un altre per tinença il·lícita d’armes.

Mossos i la policia local d’Olot busquen dos homes implicats en una baralla que ha tingut lloc a la plaça Catalunya d’Olot cap a un quart de vuit del vespre d’aquest dijous. Tres homes varen començar una disputa a l’interior dels lavabos del bar El Punt. Segons fonts de la investigació podria ser per un afer de drogues. Un d’ells ha disparat un tret al sostre de l’establiment amb una escopeta. La baralla va continuar a l’exterior del local on els tres homes s’han continuat pegant.

Un dels implicats l’hi ha tret l’arma a l’altre i tots tres han fugit del lloc dels fets, poc després l’arma s’ha trobat a prop d’un parc infantil davant dels multicines Olot. Segons testimonis els implicats tindrien entre 25 i 40 anys i semblarien llatinoamericans. Un dels implicats ha anat a l’hospital d’Olot perquè li curessin les ferides i ha estat localitzat per als Mossos i ha estat detingut per un delicte de tràfic de drogues i un altre per tinença il·lícita d’armes.

A hores d’ara encara es continua buscant els altres dos sospitosos. Algun client del local han hagut de ser atès pels serveis d’emergències per atacs d’ansietat. Veure vídeo.