VÍDEO: Accent va ser el cap de cartell del festival VEUS en la seva tercera jornada

Comparteix-ho amb els teus amics:

Accent va actuar ahir al vespre al Teatre Principal d’Olot en el tercer dia del festival de grups vocals de Catalunya que des de dijous i fins diumenge se celebra a la ciutat.

El tercer dia del festival VEUS ha tingut com a acte més destacat el concert del grup Accent. Sis veus masculines de sis països diferents cantant de forma unísona amb complicades harmonies i modulacions vocals úniques. Aquest grup de cant a capella, ha recorregut tot tipus de gènere musical amb versions i temes propis davant del públic del Teatre Principal d’Olot.

Accent ha estat el cap de cartell del festival VEUS, que al matí va començar amb el taller de Nacho Melús. De les 11 a les 14h i de les 16 a les 18h, els participants han fet un recorregut entre la tècnica, el ritme i el cant de forma dinàmica i completa en un taller intensiu que ha tingut lloc a la sala El Torín.

Els miniconcerts varen començar al migdia. A les 12h, ha estat el torn de Seven-La Quarta Paret al Firal mentre que a la tarda les actuacions s’han traslladat a diferents punts del centre de la ciutat. El cor infantil de l’Escola Pia Cor Kora i el cor Corfeó Ensemble Vocal de l’Orfeó Popular Olotí han cantat davant de la cúpula instal·lada per la Fira del Pessebre. El cor Cantàbile Cor de Cambra ha actuat un any més al pati de l’Antic Hospital.

L’última activitat d’aquest dissabte era la sessió golfa que, una nit més, acull la sala El Torín. El grup valencià Dómisol Sisters va fer ballar als assistents amb un repertori musical que repassarà el swing més clàssic.

El festival VEUS afrontarà diumenge l’últim dia. A les 12h del migdia al Firal petit concert de Xiula, un espectacle musical familiar que ens farà viatjar per dins i fora de nosaltres.

Info: Festival Veus