Vídeo: Adrià Canimas el més ràpid de la segona edició de Cames de Ferro al Puigsacalm

Comparteix-ho amb els teus amics:

Molt bona participació en la 2a Cames de Ferro al Puigsacalm

Aquest diumenge s’ha celebrat la segona edició de la Cames de Ferro al Puigsacalm amb prop de 400 inscrits, fent d’aquesta cursa una de les més emblemàtiques de la Garrotxa. Aquesta cursa està formada per una marató, una mitja marató i una cursa de 10 Km. El guanyador de la de 42 Km ha estat Adrià Canimas amb un temps de 04:32:44, seguit de MartÍ Gutiérrez i Quim Costa, amb uns temps de 04:48:24 i 04:50:30 respectivament. En la prova de 23 Km Ignasi Ferrer va ser el primer a creuar la línia de meta amb un temps de 02:34:32, seguit de Jordi Torruellla i Eloi Miquel. En la de 10 km, el podi va ser per Martí Baquer amb un temps de 00:52:59 seguit per Josep Maria Roura i Ramon Caballeria. Veure vídeo.

https://vimeo.com/168525831

La 2a edició de la CdF forma part del Circuit Català de Curses de Muntanya organitzat per la FEEC. La cursa solidària Cames de Ferro al Puigsacalm neix de la necessitat de diversificar les activitats del GECA, fet que porta l’entitat a buscar un soci qualitatiu que doni sentit i valor al projecte. En aquest àmbit, neix l’acord entre GECA i Noel Alimentaria S.A.U. on s’estableix que Noel patrocinarà íntegrament la prova a canvi de què el GECA doni la recaptació que se n’esdevingui a la Fundació A. Bosch, que tutelada per Noel Alimentària, té com a objectiu recaptar diners pel finançament de projectes d’investigació per la curació de malalties infantils. L’equip científic d’investigació està format per professionals de diferents àrees de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

CLASSIFICACIONS:

CLASIFICACIÓ – 42KM

CLASIFICACIÓ – 23KM

CLASIFICACIÓ – 10KM

Les diverses Modalitats de cursa:

LA MARATÓ: Distància: 42 Km
Desnivell acumulat positiu: 2900 – 3.000 m.
Recorregut: Sant Esteve d’en Bas, Joanetes, Santa Magdalena, Irisais, Puigsacalm, Coll de Bracons, serra dels Llancers, coll del Pedró, puig Satoies, Cabrera, Aiats, serra dels Mateus, camí Ral de Vic a Olot, Les Fogoses, Els Hostalets d’en Bas, pont de can Benet i Sant Esteve d’en Bas.

LA MITJA MARATÓ: Distància: 23 Km
Desnivell acumulat positiu: 1500 – 1.600 m.
Recorregut: Sant Esteve d’en Bas, Joanetes, Santa Magdalena, Irisais, Puigsacalm, Coll de Bracons, serra dels Llancers, coll del Pedró, Sant Miquel del Castelló, pont de can Benet i Sant Esteve d’en Bas.

LA CURSA DE 10 KM: Distància: 10 Km
Desnivell acumulat positiu: 500-600 m.
Recorregut: Sant Esteve d’en Bas, Les Comelles, Sant Miquel del Castelló, Cal Teixidor, pont de Can Benet i Sant Esteve d’en Bas.