VÍDEO: Adrià Moreno triomfa a casa i Brustenga conquereix les Grans Clàssiques en la 4a edició de la Volta a La Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Adrià Moreno triomfa a casa i Brustenga conquereix les Grans Clàssiques en la 4a edició de la Volta a La Garrotxa

La 4a edició de la Volta a La Garrotxa, que s’ha vist reduïda només amb el 65è Trofeu Festes del Tura aquest diumenge després de suspendre’s la prova de dissabte en memòria de Modest Capell, ha posat el punt final a les Grans Clàssiques-Trofeu Joan Casadevall després de deu proves.

L’olotí Adrià Moreno de l’equip AVC Aix en Provence ha aconseguit la victòria a casa mentre que, gràcies a la seva tercera plaça, el sub23 Marc Brustenga del Vélo Club La Pomme Marseille, ha aconseguit fer-se amb la victòria final del principal calendari elit/sub23 de la Federació Catalana de Ciclisme.

La prova s’ha iniciat amb uns quilòmetres de recorregut neutralitzat comandat per l’equip Team Compak, arribant fins al punt del tràgic accident de Capell, on s’hi ha celebrat un record amb l’ofrena d’uns rams de flors per prosseguir, aleshores, amb la cursa llançada.

Un cop en marxa, l’equip francès AVC Aix en Provence ha estat el gran dominador en una cursa moguda i exigent malgrat els 80 quilòmetres de recorregut que quedaven de recorregut real.

Els francesos han aprofitat l’exigent terreny per anar seleccionant la cursa, fins que a la zona de constants tobogans als voltants d’Argelaguer, Tortellà i Montagut ha estat el vigent campió català Adrià Moreno, qui ja havia aconseguit una victòria l’any passat, s’ha escapat en solitari quan el grup ja estava seleccionat a poc més d’una vintena d’unitats. El seu company d’equip, el sub23 Axel Narbonne s’ha destacat del grup perseguidor per aconseguir la segona plaça, mentre que l’esprint del grup reduït l’ha guanyat el campió català sub23 Marc Brustenga (Vélo Club La Pomme Marseille), que gràcies als valuosos punts d’aquest podi s’ha alçat com a campió final de les Grans Clàssiques de la temporada 2019.

VEURE CLASSIFICACIONS AQUÍ

Més info: ciclisme.cat