Vídeo: Ahir va tenir lloc el Fòrum Inversor organitzat per l’Institut Municipal de Promoció d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat 10 d’octubre va finalitzar el termini per presentar projectes al Fòrum Inversor organitzat per l’Institut Municipal de Promoció d’Olot amb la col·laboració del Cercle Euram Garrotxa, la delegació a la Garrotxa de l’Associació de Joves Empresaris de Girona i Fòrum Imagina.

[vimeo]https://vimeo.com/110460051[/vimeo]

El Fòrum Inversor, que va tenir lloc ahir divendres, té per objectiu posar en contacte projectes empresarials amb inversors privats. Els emprenedors podran exposar els seus projectes davant de possibles inversors per tal d’engrescar-los a invertir en els seus negocis.

Els promotors dels projectes empresarials poden ser tan emprenedors com empreses existents que vulguin endegar noves línies de negoci. Com a inversors es poden inscriure ciutadans particulars o empresaris que desitgin invertir capital i, a ser possible, aportar coneixements i experiència als projectes. En definitiva, el fòrum és un espai per facilitar el sorgiment d’acords privats d’inversió per tal que les bones idees de negoci es materialitzin en noves activitats empresarials.

F 3902

Comparteix-ho amb els teus amics: