Vídeo: Aixecaran tot el paviment del carrer Macarnau per canviar les canonades

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’any que ve el carrer Macarnau d’Olot (on està situat el pàrquing del cor de maria) patirà talls importants de trànsit.

Està previst que l’any vinent que estem a punt de trepitjar es facin unes obres importants al carrer Macarnau. S’aixecarà tot el paviment i adequaran les canonades d’aigua per què la part d’abaix fins a la plaça major no quedi anegada d’aigua quant plou. Veure vídeo.

[vimeo id=”149955854″]

L’aparcament de l’escola de Sant Roc i l’eliminació de la illeta de l’encreuament dels carrers Castella-Lleó i Ronda Fluvià formen part de les actuacions incloses en el Projecte de conservació del paviment de les vies públiques d’Olot que han tingut un pressupost de 14.000 euros. Durant aquest 2015, s’han asfaltat un total de 13.500 m2 de carrers dels diferents barris de la ciutat amb un pressupost de 250.000 euros. Aquest any ha finalitzat el Projecte de conservació del paviment de les vies públiques d’Olot iniciat l’any 2011 i que ha suposat una inversió superior al milió d’euros. L’alcalde, Josep M. Corominas, ha explicat que “tot i que inicialment havíem previst una partida de 250.000 euros anuals, al final hem optat per destinar-ne 350.000 per donar resposta a les necessitats dels diferents barris”. Ara s’està elaborant el nou document que definirà les actuacions programades i les prioritats d’execució per als propers 4 anys.

Imatge del Carrer Macarnau d'Olot
Imatge del Carrer Macarnau d’Olot