VÍDEO: Aquest cap de setmana Olot viurà una nova edició del Cornamusam

Comparteix-ho amb els teus amics:

INFO: En cas de pluja el ball de la cabreta es farà a l’Hospici

Cap de setmana d’activitats del festival de música d’arrel dedicat a la cornamusa

El Til·ler i l’Institut de Cultura d’Olot n’ha assumit la gestió del Cornamusam des del 2016. La seva programació combina concerts, cercaviles, xerrades i altres activitats relacionades amb la cornamusa.

Destaca la tocada d’inici que aquest divendes al vespre donarà el tret de sortida al festival i que es fa des del Balcó dels espants de l’església de Sant Esteve.

Només un canvi: per previsió de mal temps, el concert de la Puça Diatònia previst a la plaça Rector Ferrer s’ha traslladat a l’Hospici.

PROGRAMA:

Divendres 30 de juny

Plaça d’Esteve Ferrer
22 h – Tocada d’inici des del Balcó dels Espants de Sant Esteve, a càrrec de Martí Virgili.
22.10 h – Ball de la cabreta amb els Ministrers de l’Escola El Tecler de Tarragona i els Ministrers de l’Escola de Música d’Olot.
22.30 h – Concert- ball amb La Puça Diatònica.

Grup de folk-cèltic. Defineixen la seva música com a música de taverna amb un estil molt concret que ells mateixos anomenen «wood music». Per aquest concert faran un repàs de les cançons dels seus dos discos Gintònicament parlant i Patates Viues, en el qual podem trobar cançons de lluita, d’amor, d’il·lusió i de reivindicació. Hi haurà servei de bar càrrec de les empreses cerveseres artesanals de la Garrotxa.

Dissabte 1 de juliol

12 h – Can Trincheria
Presentació del llibre Arranjaments per a ministrers, de Xavier Pallàs.
13 h – Plaça d’Esteve Ferrer
Inici de la cercavila de la cabreta acompanyada pels Ministrers de l’Escola de Música d’Olot i pels Ministrers de l’Escola El Tecler de Tarragona.
18.30 h – Plaça d’Esteve Ferrer
Cercavila i ball de la cabreta acompanyada pels Ministrers de l’Escola de Música d’Olot i pels Ministrers de l’Escola El Tecler de Tarragona.

VÍDEO RELACIONAT:

Vídeo: Cornamusam 2016

https://vimeo.com/171268047

Comparteix-ho amb els teus amics: