Vídeo: Aquest Dilluns de Pasqua, Cacau Pastisseria organitza la 6a trencada de mona pels que no tenim padrins

Comparteix-ho amb els teus amics:

I ja en van 6. Com cada any, al Dilluns de Pasqua, Cacau Pastisseria fa la trencada de mona pels que no tenim padrins. Enguany, n’és la sisena edició i per aquesta ocasió s’ha fet una mona trencadora. Enlloc de buscar una gran figura com el cavall de Troia de l’any passat, aquesta vegada, s’ha buscat un conjunt de tres peces. Dues ovelles i un llop.

[vimeo]https://vimeo.com/91944554[/vimeo]

La campanya comunicativa ha sigut progressiva creant una primera expectativa amb uns cartells que han aparegut a les xarxes socials i a les cartelleres de la ciutat . Deien “Que ve el llop. 21ª” i un cop treta la mona d’enguany a la botiga s’ha presentat l’acte i el cartell de la trencada obra de Xevi Prat dissenyador de demaneragràfica.

P1110939

Les ovelles i el llop són en el món infantil part de l’imaginari en fàbules i contes. Tantmateix, en la mentalitat col.lectiva, el llop i les ovelles són sovint una metáfora que ens condueix a reflexar-ho en diferents situacions de la vida, i no costa gens transmetre-ho en moltes de les questions socials i nacionals que ebulleixen ara mateix.

IMG-20140402-WA0001

Una mona per a tothom. O bé tres, perquè són tres peçes de format mig amb xocolata blanca, llet i negra que en total pesen uns 40 quilos. Part important del treball escultòric d’enguany parteix del volum. En el cas del llop, partint d’un esquelet de xocolata, s’ha vestit anatòmicament una figura còmica i simpàtica molt allunyada de la idea de llop ferotge.

La temàtica d’enguany no podria ser més apropiada tenint en compte que la persona que trencarà la mona d’enguany és en Marc August Muntanya. En Marc, activista incombustible contra el fracking a Riudaura, és a més d’acordionista, pastor i formatger.

Com interactuaran aquests personatges com a conte serà determinant per al futur inminent de Cacau Pastisseria que obre nous horitzons que es donaran a conèixer el Dilluns de Pasqua, dia 21 d’Abril a les 12 hores del migdia, independentment del temps que faci, a la plaça Major d’Olot.

L’Associació de Veïns i Propietaris del Nucli Antic, la Greda, Can Carbasseres i Cacau Pastisseria fan posible la VI trencada de mona amb tortell pels que no tenim padrins i com cada any, tothom hi és convidat.