Vídeo: Aquest Dimecres i dijous la Volta a Catalunya passarà per la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Prop de 400 agents dels Mossos d’Esquadra vetllaran per al bon desenvolupament de la prova esportiva. La cursa se celebra del 24 al 30 de març amb un recorregut per tot Catalunya i la participació de 22 equips

GARROTXA:

Els dies 26 i 27 de març la volta a Catalunya passarà per la Garrotxa, concretament el Dimecres, 26 de març passarà per Mieres a partir de les 13:10, Santa Pau a partir de les 13:25, OLOT – Ctra. Santa Pau – Maria Vayreda – C/Mulleras – ESPRINT TROFEU MIQUEL POBLET en C/Mulleras – Plaça Clara – Pare Roca – Reis Catòlics a partir de les 13:33. Hostal del Sol a partir de les 13:36. L’endemà dia 27 de març es passarà per Oix a partir de les 15h.

MÉS INFORMACIÓ DELS TRAMS AFECTATS AQUÍ

Vídeo: 93a edició de la Volta Ciclista a Catalunya 2013
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VhSz0c_qbG4[/youtube]

El Servei Català de Trànsit (SCT), en col·laboració amb la Divisió de Trànsit de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra, ha establert un dispositiu especial de trànsit amb motiu de la 94a Volta Ciclista a Catalunya, amb l’objectiu de garantir un bon desenvolupament de la prova esportiva i minimitzar els efectes que la cursa ciclista pugui tenir en els usuaris de la xarxa viària catalana.

La cursa esportiva, en la qual enguany hi participen 22 equips, és un dels esdeveniments més importants del món del ciclisme a nivell internacional. Aquesta edició se celebra del 24 al 30 de març i es desenvolupa en 7 etapes per les quatre demarcacions catalanes:

1) Calella – Calella (169,7 km de recorregut)
2) Mataró – Girona (168,0 km de recorregut)
3) Banyoles – La Molina (Alp) (162,9 km de recorregut)
4) Alp – Vallter 2000/Setcases (166,4 km de recorregut)
5) Llanars/Vall de Camprodon – Valls (218,2 km de recorregut)
6) El Vendrell – Vilanova i la Geltrú (172,0 km de recorregut)
7) Barcelona (Montjuïc) – Barcelona (Montjuïc) (120,7 km)

La Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra establirà un dispositiu especial amb 400 agents aproximadament, els quals donaran cobertura tant dinàmica com estàtica al pas de la cursa. L’objectiu és garantir la seguretat viària i la integritat tant dels participants com dels ocupants dels vehicles que circulin en aquests moments pels trams afectats per la cursa durant els 7 dies.

Els agents de trànsit del cos de Mossos d’Esquadra es responsabilitzaran íntegrament de la seguretat dinàmica de la cursa al llarg de totes les etapes, garantint el normal desenvolupament per les carreteres i vetllant per la seguretat de la resta d’usuaris de les vies afectades, procurant causar el mínim de molèsties al conjunt de la ciutadania.

El dispositiu establert recau principalment en el grup de mobilitat que els Mossos han organitzat i que supervisarà el pas dels vehicles, obrint i tancant cada cursa, fet que comporta que el dispositiu de mobilitat disposi de 42 efectius policials amb motocicleta per tal de cobrir la càpsula esportiva i 3 vehicles de suport.

En el dispositiu de la Volta Ciclista a Catalunya hi participaran les unitats de Trànsit, Ordre Públic, i Informació i Seguretat Ciutadana del Mossos d’Esquadra per tal de cobrir les necessitats de seguretat en els diferents àmbits policials d’actuació.