VÍDEO: Aquest dimecres “Sortir del tu”, un espectacle inspirat en els dibuixos de 500 nens de la Garrotxa i Osona

Comparteix-ho amb els teus amics:

Sortir del tu es podrà veure el dimecres 24 de juliol, a les 19.30 h, al Firal Petit. És una coproducció del Teatre Principal d’Olot i el Teatre Cirvianum de Torelló.

Sortir del tu és un espectacle de carrer per a tots els públics, amb humor, música, dansa, moviment i circ. El muntatge s’inspira en els dibuixos que han fet els més de cinc-cents alumnes de deu anys de les escoles de La Bòbila, Verntallat, Vall del Ges, l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot i l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló. Són els nens i nenes que van néixer el mateix any que s’obria al trànsit el túnel de Bracons i han dibuixat com s’imaginaven que podrien ser els suposats éssers que sortirien dels túnels provinents de l’altra banda de la serra de Llancers.

L’espectacle, gamberro i amb molta interacció amb els espectadors, es pregunta com ens relacionem amb allò desconegut i parla de les relacions humanes, internes i extermes, i dels lligams de l’amor i del desig. Maria Codinachs dirigeix el muntatge, que compta amb els actors Eduard Autonell, Júlia Clarà i Jordi Font.

El muntatge s’havia d’estrenar el dissabte 6 d’abril, coincidint amb el desè aniversari de l’obertura del Túnel de Bracons, però una lesió d’un dels actors va obligar a posposar la funció. Coproduït pel Teatre Principal d’Olot i el Teatre Cirvianum de Torelló, es representarà el dimecres 24 de juliol, a les 19.30 h al Firal Petit d’Olot, i el diumenge 28 de juliol a la Plaça Vella de Torelló.

Info i vídeo: Olot Cultura