VÍDEO: Aquest diumenge tindrà lloc la 15a Fira del Fajol a Batet de la Serra

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Fira del Fajol tornarà el diumenge 9 de febrer amb les seves tradicionals activitats.

El proper diumenge 9 de febrer als paratges de Can Frontana tindrà llos la quinzena edició de la Fira del Fajol de Batet de la Serra. En aquesta fira es podrà gaudir d’un mercat variat d’artesania i de productes locals de la zona volcànica de la Garrotxa. També, com és tradicional es farà una demostració de l’art de batre, ventar i moldre el fajol.

Una representació de grup de Cuina Volcànica, oferirà degustacions de diferents tastets elaborats amb fajol i la quarta edició de la gimcana Llaminera. Durant tot el matí es faran demostracions d’oficis tradicionals com cisteller, teixidora, picapedrer, xocolater, sabater i matalasser, així com concursos, tallers per a totes les edats, introducció a les plantes remeieres, passejades amb ponis, actuacions musicals i balls d’en Batoies i les Perdius.

Com a novetat d’enguany, s’acabarà la construcció d’una cabana de marge que es va començar en l’anterior edició de la fira. És una construcció feta amb pedra, tal com eren les tradicionals en la zona de Batet.

Es realitzarà, per setè any, el concurs de coques casolanes, elaborades amb base de fajol (mínim d’un 30% de fajol i no podran portar ni nata ni crema). Amb importants premis per als guanyadors.

A la tarda, a la vora del foc, hi haurà cremat de rom acompanyat de les coques del concurs.

VEURE TOT EL PROGRAMA AQUÍ

ARXIU DE VÍDEO:

Comparteix-ho amb els teus amics: