VÍDEO: El proper diumenge 14 de juliol es realitzarà novament a les piscines de la Garrotxa la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple

Comparteix-ho amb els teus amics:

El ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’ és l’esdeveniment que més ha donat a conèixer l’esclerosi múltiple i tindra lloc el proper diumenge 14 de juliol.

A la Garrotxa es podrà realitzar l’esdeveniment a gran part de les piscines públiques.

El seu objectiu és que durant un dia tothom pugui mostrar la solidaritat cap a les persones que pateixen aquesta malaltia mullant-se en les piscines que participen a la campanya. Cada any, el Mulla’t centra els seus esforços en donar visibilitat a una problemàtica en particular relacionada amb l’EM. Aquest any, ens mullem per l’esclerosi múltiple infantil. Entre un 3 i un 10% de les persones que es diagnostiquen cada any són nens i nenes.

A Catalunya més de 600 piscines participen al ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’. En moltes s’organitzen activitats lúdiques i festives -busca les activitats de la teva piscina- però totes tenen en comú el salt conjunt a l’aigua en el qual participen més de 100.000 persones.

La cançó del Mulla’t de Macedònia

El grup infantil i juvenil Macedònia ha fet una cançó especial pel Mulla’t. És una cançó amb molt de ritme i marxa que el dia del Mulla’t sonarà a totes les piscines.

Piscines inscrites de la Garrotxa:

PISCINA MUNICIPAL DE MONTAGUT I OIX
CLUB POLIESPORTIU SANTJOANENC
PISCINA MUNICIPAL CASTELLFOLLIT DE LA ROCA
CLUB NATACIO OLOT
PISCINA MUNICIPAL LES PRESES
PISCINA CAN XEL
PISCINA BESALU CLUB NATACIO
PISCINA CAMPING LA VALL DE BIANYA
PISCINA MUNICIPAL DE TORTELLÀ