VÍDEO: Aquest diumenge 11 de juliol es realitzarà novament a les piscines de la Garrotxa la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple

Comparteix-ho amb els teus amics:

El ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’ és l’esdeveniment que més ha donat a conèixer l’esclerosi múltiple i tindra lloc el proper diumenge 11 de juliol.

A la Garrotxa es podrà realitzar l’esdeveniment a gran part de les piscines públiques.

El seu objectiu és que durant un dia tothom pugui mostrar la solidaritat cap a les persones que pateixen aquesta malaltia mullant-se en les piscines que participen a la campanya. Cada any, el Mulla’t centra els seus esforços en donar visibilitat a una problemàtica en particular relacionada amb l’EM. Aquest any, ens mullem per l’esclerosi múltiple infantil. Entre un 3 i un 10% de les persones que es diagnostiquen cada any són nens i nenes.

A Catalunya més de 600 piscines participen al ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’. En moltes s’organitzen activitats lúdiques i festives -busca les activitats de la teva piscina- però totes tenen en comú el salt conjunt a l’aigua en el qual participen més de 100.000 persones.

Consulta les piscines inscrites de la Garrotxa AQUÍ

Comparteix-ho amb els teus amics: