VÍDEO: Aquest diumenge finalitza a Sant Feliu de Pallerols, la 2a edició d’Art entre llunes i volcans

Comparteix-ho amb els teus amics:

Nou èxit de la 2a edició d’Art entre llunes i volcans a Sant Feliu de Pallerols que aquest diumenge farà la clausura.

Aquest diumenge 16 de setembre finalitza a Sant Feliu de Pallerols, la 2a edició d’Art entre llunes i volcans – A sol i serena. 2018, amb la presència d’una gran part de persones i artistes que han fet possible aquest projecte artístic i creatiu, que connecta amb l’esperit de l’Art de la Terra-LandArt, un moviment artístic que va sorgir en els anys 70.

Els eixos inspiradors han estat l’ésser humà, la terra i la natura que han permès relacionar diferents territoris i persones. S’exposen un total de 10 obres d’autor gràcies a l’ajuda d’un col·lectiu de persones i 9 obres col·laboratives, que s’integren amb l’entorn amb una actitud respectuosa i de reconeixement equitatiu. En un espai natural del poble Els Arbres dels Casals i Riu Brugent de Sant Feliu de Pallerols.

Després de l’èxit de la primera edició per la gran qualitat plàstica aconseguida, més de 250 persones involucrades directament i més de 800 visitants, enguany s’està desenvolupant aquesta segona edició que dedica una atenció especial als sons que podem escoltar a la natura.

L’objectiu és consolidar aquesta iniciativa de desenvolupament local, artística, lúdica i participativa a la Garrotxa. És un esdeveniment atractiu que aporta valor cultural i social al poble, que sobretot genera col·laboració i complicitat entre uns i unes participants plenes d’inquietuds creatives. A Art entre llunes i volcans s’hi destaca l’ambient comunitari on col·labora població infantil, jove i gent gran, que durant mesos han estat compartint oficis i coneixements. Aquesta manifestació creativa està formada per obres i instal·lacions que conviuen en un mateix espai natural, Els arbres d’en Casals i riu Brugent, i que han estat realitzades en diferents tallers i activitats, amb l’objectiu comú d’arribar a produir sensacions i emocions plàstiques així com generar consciència.

Aquesta proposta novedosa va néixer de la iniciativa de dues artistes, artesanes i gestores del projecte, Julia Rubio Arceredillo i Lola Peretus, que conjuntament amb l’Ajuntament, i la col·laboració d’entitats, comerços, empreses i gent a nivell individual han donat suport, fent realitat un projecte artístic de tots i per tots.