VÍDEO: Aquest diumenge se celebrarà la 23a edició del Cros d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

El pròxim diumenge 28 d’octubre de 2018 se celebrarà la 23a edició d’un dels esdeveniments esportius més rellevants dels que organitza el Club Natació Olot: el Cros d’Olot (Memorial Miquel Àngel Chorrero).

Aquesta prova, que des de fa anys forma part del Circuit Territorial, dóna inici a la temporada en aquesta disciplina i serveix per puntuar en el Rànquing Comarcal d’Atletisme de La Garrotxa.

Pel que fa a la dificultat del Cros d’Olot, tothom que l’ha tastat assegura que pel seu recorregut i desnivell és probablement el cros més dur i exigent del circuit.

El primer tret de sortida del cros s’inicia a les 9:40h, i hi ha un total de 15 sortides al llarg del matí. Les distàncies que es recorren van des de 285 metres als 8.500 metres, segons edats i categories. Els diferents recorreguts es realitzen al voltant de les instal·lacions del CNO, en concret al circuit permanent que surt del camp de futbol a tocar de la muntanya, al costat de la font de les Tries. Hi ha diferents tipus de circuits que completen diverses voltes (la Volta A, Volta B i Volta C), que canvien segons la distància de cada carrera.

Info i foto: Club Natació Olot

ARXIU DE VÍDEO: