Vídeo: Aquest diumenge XVIII Trobada de Motos Antigues a Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

Sant Joan les Fonts durà a terme la XVIII Trobada de Motos antigues el proper diumenge, 6 d’abril, com cada any, des del 1997, els amants de les motos antigues gaudiran d’una diada
pensada especialment per a ells.  L’activitat començarà a les vuit del matí amb una concentració dels participants a l’avinguda Eixample Cisteller, on es farà la preinscripció, es lliurarà la documentació i s’esmorzarà.

XVII Trobada de Motos Antigues 2013
[youtube id=”QSDClR2QOrI”]

Mentrestant totes les motocicletes quedaran exposades al públic al llarg de l’avinguda.  A les deu del matí és donarà el tret de sortida al recorregut, que circularà pels indrets més interessants de Sant Joan les Fonts. Tot seguit la caravana motociclista es dirigirà a la Canya, Olot, les Preses, Sant Esteve d’en Bas, Sant Feliu de Pallerols i les Planes d’Hostoles on hi haurà el reagrupament. Es continuarà la ruta cap a Sant Esteve d’en Bas, Hostalets d’en Bas (amb un aperitiu gentilesa de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas), seguint cap al Mallol, la Pinya i Olot on es farà l’últim reagrupament per tornar cap a Sant Joan les Fonts.

00101042014

A les dues del migdia hi ha previst un dinar al Restaurant Font del Grèvol, i com a cloenda de jornada es farà el repartiment de premis i trofeus.  Es recomana fer la preinscripció per telèfon fins el dia 4 d’abril al telèfon 972 29 05 07 de dilluns a divendres de 10 a 14h.

L’activitat està organitzada per l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Garrotxa, la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de la Vall d’en Bas.

00201042014