VÍDEO: Aquest divendres concert de Joana Serrat com a complement de la Bianyal 2018

Comparteix-ho amb els teus amics:

Concert de Joana Serrat

Com a complement a la Bianyal 2018, i amb la col•laboració del festival Elmini d’Olot, el divendres, 12 d’octubre, a les vuit del vespre, s’ofereix un concert en format acústic de Joana Serrat a l’església de Santa Margarida de Bianya (entrada gratuïta).

Joana Serrat i Tarré (Vic, Osona, 1983) és una cantautora catalana d’estil folk d’arrel americana amb tocs de pop que canta majoritàriament en anglès però també, a vegades, en català. El seu folk intimista i evocador és de clares influències nord-americanes i canadenques. Amb el seu primer volum va ser escollida ‘Artista Destacada de la Setmana’ al web de Nashville Noisetrade i la seva música va sonar a les principals emissores musicals de parla anglesa.

Després de tres àlbums més, el seu darrer treball, Dripping Springs, ha estats escollit el Millor Disc de Folk de l’any 2017 per la revista Mondo Sonoro i ha estat entre els millors a les llistes de mitjans internacionals com la BBC Scotland. Anteriorment, havia obtingut el Premi Continuarà de la Cultura, atorgat per la TVE-Catalunya com, l’Altaveu 2016, el Premi dels Oients al Millor Disc de l’Any de l’emissora iCat, Premi de la Crítica al Millor Àlbum de l’Any en Altres Llengües, atorgat per la revista Enderrock, etc.