VÍDEO: Aquest divendres es projectarà el documental “Les nostres accions, el nostre poder: del pacifisme a la lluita noviolenta”

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper divendres 30 d’agost de 2019, la territorial de l’assembla Nacional catalana a Olot projectarà el documental “Les nostres accions, el nostre poder: del pacifisme a la lluita noviolenta”.

És una producció d’Uniunfandos per l’Assemblea i realitzada per Roger Reig que explica d’una manera directa i clara en què consisteix la lluita noviolenta i com desenvolupar-la.

Després d’haver fet diferents sessions de formació sobre no-violència l’assemblea ha iniciat una altra etapa d divulgació a amb la producció d’aquest documental, per ajudar a entendre conceptes clau i fer-ne divulgació. El documental referma el compromís de l’entitat amb aquesta estratègia, que ja ha anat desbrossant recentment, com l’acció a la seu de Barcelona de la Comissió Europea del mes de febrer, o amb campanyes com la de Consum estratègic emmarcades dins l’espai Eines de País.

Els objectius del documental són dos: que sigui una eina didàctica i que interpel·li l’espectador

És un acte obert a tothom que comptarà amb un col·loqui amb Joaquim Arnau, tresorer i membre del Secretariat Nacional de l’assemblea i tot seguit hi haurà torn obert de preguntes.

Adreça de l’acte: Centre Cultural els Catòlics. Clivillers, 7. 1er