Vídeo: Aquest divendres tindra lloc a Olot el 4t Fòrum d’Oportunitats Empresarials

Comparteix-ho amb els teus amics:

Serà el proper 15 de juny i, com a novetat, enguany s’admetran projectes que necessitin finançament per iniciar o expandir el seu negoci

L’Ajuntament d’Olot organitza el 4t Fòrum d’Oportunitats Empresarials. A través de l’Institut Municipal de Promoció d’Olot, la col·laboració de l’Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa i la Diputació de Girona es posa en marxa aquesta iniciativa que es dirigeix als emprenedors amb idees per crear un negoci o expandir-lo per tal de posar-los en contacte amb persones que tinguin interès i voluntat en col·laborar-hi. La regidora d’Empresa i Ocupació, Nuri Zambrano, ha explicat que “es pretén crear un entorn d’Oportunitats Empresarials que faciliti tirar endavant un nou projecte compartint, intercanviant o col·laborant”.

Vídeo: Roda de premsa de presentació del 4t Fòrum d’Oportunitats Empresarials (7-4-2016)

https://vimeo.com/162649300

Enguany i com a novetat, el Fòrum amplia el concepte del que es pot oferir i/o demanar. En aquesta edició, també es podrà oferir/demanar finançament per iniciar el projecte o per expandir-lo (no pel funcionament deldia a dia de l’empresa) sinó per a aquelles situacions en què no sigui possible establir altres col·laboracions. Es tracta que el possible inversor s’interessi pel projecte i juntament amb l’emprenedor pugui iniciar una relació de col·laboració clara, mesurable i beneficiosa per tots dos.

Durant la trobada, que tindrà lloc el 15 de juny, les persones inscrites exposaran en públic el seu projecte de negoci. Es presentaran totes les oportunitats que s’ofereixen i totes les que es demanen, per tal que tots els interessats puguin contactar amb les persones que creguin convenient, i plantejar-los la possibilitat d’iniciar un projecte empresarial. Fins ara, el Fòrum d’Oportunitats Empresarials ha comptat amb la participació d’un centenar de persones, s’han presentat 52 projectes i, d’aquests, alguns que estan tirant endavant.

El Fòrum d’Oportunitats Empresarials ha estat una de les experiències seleccionades en el Banc de Bones Pràctiques del Govern Local de la Federació de Municipis de Catalunya i de la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals. L’equip d’avaluadors del BBP ha considerat que el Fòrum d’Oportunitats Empresarials representa una aportació innovadora i de qualitat en la temàtica del Desenvolupament Econòmic.

Totes aquelles persones que estiguin interessades en participar en aquesta trobada poden ampliar informació i fer la seva inscripció através del web empresaaldia.olot.cat, trucant al telèfon 972 26 01 52, escrivint un correu a forumoportunitats@olot.cat, o bé dirigint-se a la seu de l’IMPO (carrer Tomàs de Lorenzana, 15 d’Olot).

Font: Ajuntament d’Olot / elgarrotxi.cat