Vídeo: Aquest Juny començaran les obres de la ciutat esportiva del Morrot

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Junta de Govern Local de la setmana té previst aprovar la contractació dels treballs que s’executaran durant l’estiu per no interferir amb la temporada de futbol base

L’Ajuntament d’Olot portarà a la Junta de Govern Local del proper dijous 19 de maig l’aprovació definitiva i la convocatòria del plec de clàusules per a la contractació de les obres dels nous camps de futbol base i del nou edifici de vestidors de la Ciutat Esportiva del Morrot. Veure vídeo.

Vídeo: Resum de la roda de premsa de presentació del projecte de la ciutat esportiva del Morrot

https://vimeo.com/166491079

El projecte preveu la construcció de dos camps de gespa artificial: un primer de 105×64 m. de superfície de joc i un altre de 95×58 m. “Atenent a les peticions que ens han fet arribar els clubs, hem acabat de definir les noves dimensions dels terrenys de joc que ocuparan l’espai de l’actual camp de gespa artificial i el d’entrenament de paviment de terra de l’actual zona esportiva” ha explicat a la presentació d’aquest matí l’alcalde, Josep M. Corominas. Segons Corominas, “la voluntat és que les obres puguin començar quan abans millor d’aquest mateix mes de juny”.

El projecte també inclou la construcció d’una nova zona de vestidors, que permetrà ampliar la capacitat de l’edifici actual i condicionar-hi noves sales. Per donar cabuda a aquests serveis, la Ciutat Esportiva del Morrot s’estendrà als terrenys de l’heliport, situats entre l’actual zona esportiva i la comissaria dels Mossos d’Esquadra, que han quedat en desús amb el nou Parc de Bombers.

El pressupost de les obres dels nous camps de futbol i els vestidors de la Ciutat Esportiva del Morrot és d’1.750.000 euros que l’Ajuntament d’Olot afronta amb finançament propi. Amb tot, es continuen les negociacions amb diferents institucions per tal que assumeixin part del pressupost. La previsió és que les obres comencin aquest mes de juny amb la finalitat de reduir l’impacte sobre la utilització de l’equipament i que, amb l’inici del curs escolar, les noves instal·lacions es puguin utilitzar parcialment i que el complex esportiu es completi en el transcurs d’aquesta propera tardor.

Amb aquests nous camps es vol donar resposta als clubs i als 543 jugadors de futbol base de la ciutat. A aquests cap sumar-hi els jugadors d’altres categories i clubs que es desplacen a altres municipis de la comarca. La construcció de nous camps de futbol és una de les prioritats d’aquest mandat. El Pla de Govern Olot 2015-2019 contempla per aquest 2016 el disseny d’un projecte per augmentar l’oferta de camps per a futbol base i el 2017-2018 per a la construcció de les instal·lacions per fomentar la pràctica i formació de futbol i com a element de cohesió de la ciutat.