VÍDEO: Un any més “Olot, temps de nadal” emplenarà el centre d’Olot d’activitats

Comparteix-ho amb els teus amics:

La programació de Nadal comença aquest divendres amb l’encesa de la il·luminació

Aquest divendres 30 de novembre es posarà en marxa la il·luminació de Nadal a Olot. A les 19 h, s’encendran els llums que s’han instal·lat a diferents espais de la ciutat en una iniciativa conjunta de l’Ajuntament i l’Associació de Comerciants. Aquest any, com l’any passat, només hi haurà les llums enceses en horari comercial. L’encesa dels llums de Nadal marca l’inici de la programació de l’Olot, temps de Nadal, un centenar d’actes que ha organitzat l’Ajuntament, diferents entitats i associacions de la ciutat, que tindran lloc des de principis d’aquest mes de desembre fins al 6 de gener.

La Fira del Pessebre començarà el dijous 6 de desembre fins el diumenge 9 (la fira acaba el diumenge a les 14 h). Aquest any a la plaça del Carme hi haurà l’espai d’activitats familiars. Una de les activitats amb col•laboració de l’Escola Municipal d’Expressió serà un pessebre comunitari on totes les nenes i els nens que vulguin, poden aportar la seva figureta. També podran crear el paisatge d’aquest pessebre amb elements naturals que trobaran a l’espai. Aquest pessebre passarà a formar part de la Mostra de Pessebre d’Olot a partir del dia 10 de desembre i es situarà al carrer dels Sastres 7 on es podrà gaudir fins el dia 9 de gener. També podran gaudir de contes, un taller de galetes saludables i una altre d’estampació.

La Fira del Pessebre tindrà 72 parades: 28 del carrer Major a la plaça del Carme, on s’hi trobarà el Mercat de l’Artesania; 5 davant de Sant Esteve a l’espai dedicat als Pessebres, a la plaça Major hi haurà 18 parades amb productes de km0 (un espai que al llarg dels anys s’ha anat consolidant on es podran trobar 19 artesans i comerços de la comarca, que oferiran els millors productes per regalar aquest Nadal). L’oferta firal es completa amb el Mercat de Nadal ubicat a la plaça de la Pia Almoina i als carrers més propers que reunirà 21 parades més.

El divendres 14 de desembre s’inaugurarà la pista de gel, que estarà en marxa fins el 7 de gener. Cal destacar també la Mostra de Pessebres, la Gran cagada del Tió, i el Campament Reial, també amb tallers per a tota la mainada, que formen part de la programació de Nadal d’Olot.