VÍDEO: Torna la tradicional Fira de Sant Nicolau a la vila del Mallol

Comparteix-ho amb els teus amics:

Tot és a punt per una nova edició de la Fira de Sant Nicolau, a la vila del Mallol, el proper 6 de desembre.

VEURE PROGRAMA AQUÍ

Com ha anat succeint en anys anteriors, s’espera una afluència important de visitants que podran gaudir d’una jornada carregada d’activitats pensades per a petits i grans.

Tal com explicava l’alcalde de la Vall d’en Bas, Lluís Amat, s’ha optat per concentrar la fira en un sol dia i ha avançat que la tasca de pregoner recaurà en una persona nascuda a la Vall d’en Bas, amb una important trajectòria professional. Es tracta del periodista Gaspar Hernández.

Pel que fa a l’organització de la fira, el tècnic de Cultura i Patrimoni de l’ajuntament, Xevi Collell, ha explicat que es pot dividir en tres grans blocs. La mostra d’oficis i bestiar, amb artesans i productors del territori; les activitats culturals i educatives, més de 16, que aplegaran públic de totes les edats i, finalment, els 45 firaires que s’ubicaran al nucli antic del Mallol. En aquest sentit, Collell ha explicat que enguany s’han rebut un bon nombre de sol·licituds i, per tant, s’ha pogut fer una tria exhaustiva per assegurar la bona qualitat dels productes.

L’Associació de Turisme, Comerç i Activitats de la Vall d’en Bas, en col·laboració amb l’ajuntament, també ha volgut fer la seva contribució a la fira presentant un menú especial de Sant Nicolau que oferiran una dotzena de restaurants de la Vall als visitants.

Aquest any com a novetat, s’ha introduït un punt de reciclatge on, totes les persones que s’hi apropin, podran rebre informació de com fer un bon reciclatge de residus per assolir un món més sostenible.

ARXIU VÍDEO:

Info: Ajunt. La Vall d’en Bas
Vídeos: elgarrotxi.cat

Comparteix-ho amb els teus amics: