Vídeo: Arrufat alerta contra “previsibles escopinades” a Madrid

Comparteix-ho amb els teus amics:

El diputat de la CUP demana “coratge” als diputats que aniran al Congrés

El diputat de la CUP, Quim Arrufat, ha demanat “coratge” als diputats que aniran al Congrés per debatre la transferència de la competència per celebrar referèndums i els ha advertit dels “previsibles insults” i les “previsibles escopinades”. “Tranquil·litat i bons aliments”, els ha recomanat.

[youtube]http://youtu.be/D2rlhj170no[/youtube]

“Nosaltres -ha dit-, com a grup signant, però en coherència amb el que proposàvem, ens vam abstenir en la votació, perquè entenem que no és la nostra partida, que és una partida, com ja vam explicar, començada, doncs, en una certa època per uns certs actors, i que s’ha de tancar, o esperem que es tanqui en aquest viatge”.

El portaveu ha expressat que “trobem com el més lògic i el més encertat que hi vagin els tres grups que hi van votar a favor, i a més a més que són, per ordre d’importància i de percentatge, els més grans dels quatre que vam signar aquella proposta que va venir aquí, al Parlament”.

“La resposta espanyola serà una variant tres punt zero del ‘Santiago y cierra España’, ‘carpetazo’ i torneu-vos-en a casa”, ha conclòs.

e-noticies.cat