VÍDEO: Avui comença a Olot el cicle de titelles a les places

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dijous a la Plaça Clarà s’inicia el cicle de titelles, que durarà quatre setmanes.

“La veritable història dels tres porquets” obre aquest dijous 20 de juliol el cicle de titelles a les places. La companyia Xip Xap presenta aquesta divertida proposta, que començarà a 2/4 de 8h del vespre a la Plaça Clarà. El cicle de titelles a les places és una de les novetats de la programació de la Cua del Drac, que organitza l’Ajuntament d’Olot i empreses i entitats de la ciutat, pensada per a tots els públics, sobretot el familiar. Canvi d’ubicació de l’espectacle de titelles d’aquesta tarda. Per previsió de pluja, començarà a 19.30h a l’Hospici.

La segona sessió del cicle de titelles serà el dijous 27 de juliol a la plaça Pia Almoina. S’hi podrà veure les “Aventures de l’Agustinet” a càrrec de Sebastià Verges, companyia nascuda al 1910 provinent del teatre de titelles de Sitges (Garraf), que fa espectacles per a tots els públics amb l’antiga tècnica del titella tradicional català.

El dijous 3 d’agost a la Plaça del Carme serà el torn de l’espectacle “Dragonci” de la companyia “Titiriteros de Binéfar” amb més de trenta anys d’experiència, set discs, tres llibres i una llarga trajectòria d’espectacles que han portat per 38 països arreu del món.

L’últim espectacle del cicle s’ha programat per al dijous 10 d’agost a la Plaça Major. Serà “Circus” de Jordi Bertran que, des de l’any 1987, va fundar la seva pròpia companyia, amb la intenció de difondre l’art de la marioneta i d’arribar, preferentment, al públic adult.

Totes les actuacions del cicle de titelles són gratuïtes i comencen a les 19:30h. En cas de pluja, les actuacions del mes de juliol es faran a l’Hospici i les de l’agost a la sala El Torin.

Comparteix-ho amb els teus amics: