Vídeo: Avui comença el Carnaval d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Malgrat que la programació del Carnaval d’Olot és una de les més pobres de les comarques gironines, la gent té ganes de festa

Avui divendres al vespre comença la programació carnavalera d’Olot amb el Playback del Carnaval al Teatre Principal. Un espectacle de música i humor a càrrec de la reialesa dels nostres carnavals.

Seguidament en un conegut bar de la ciutat, tindrà lloc el ja gairebé desaparegut “Ball de la Dona” que fa cosa d’uns 20 anys tenia un gran èxit i que l’organització intenta mantenir. Demà dissabte, tindrà lloc l’esperada Gran rua de Carnaval on segons el president del CIT Josep Andrés, serà una de les rues amb més participació, amb unes 40 colles i prop de 3000 persones desfilant. Tot seguit al Pavelló Firal hi haurà el sopar popular on es començarà la festa i que tindrà el seu punt final a la Sala Torín d’Olot.

Vídeo especial de la rua del Carnaval d’Olot 2015
[vimeo id=”120263135″]

Vídeo del sopar de carnaval al pavelló firal d’Olot
[vimeo id=”120277960″]

Aquest any l’honor de ser els monarques del carnaval d’Olot 2016 recau sobre Pere Vila i Paquita Montoliu que va entrar a la sala al damunt d’un burro. Tots dos són de la Colla Santjoanenca de Sant Joan les Fonts. El Rei es va presentar com a Follet dels Tossols i vigilant de les seves aigües, Marquès del Plàstic i Príncep de les files. La Reina s’ha presentat com a Fada de les fonts i protectora de les seves aigües. A l’acte no podia faltar el canvi de poders dels antics rei i reina als nous encarregats de la disbauxa i la festa. Veure vídeo.

[vimeo id=”152859700″]