Vídeo: El CPA Olot aconsegueix el 1r lloc al podi del Campionat de Catalunya de Lleida

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ahir dissabte el grup juvenil va fer un gran treball i es va endur el bronze amb la coreografia, “Amb Sentiment” al Campionat de Catalunya de Lleida. Aquesta tarda, ha estat el torn dels grups Xou Grans, el grup B ha quedat en 5a posició amb el ball anomenat “Volcànic”i el Grup XOU GRAN A amb “Respira”, torna a ser CAMPIÓ de Catalunya. El club de Reus s’ha endut el segon lloc i el club de Masnou el 3r, dos grans competidors en aquest esport.

Després del gran èxit aconseguit al Campionat Territorial de Girona on Tots els nostres equips varen pujar al podi. L’equip juvenil s’endugué el bronze amb la coreografia, Amb Sentiment, L’equip B amb Volcànic feia història emportant-se el bronze dels equips de xou gran, mentre que l’equip A, amb Respira, impressiona a Fontajau i s’emporta l’or per 12a temporada consecutiva. Segons l’entrenadora Ester Fàbrega, estan treballant de valent i la coreografia d’aquest any té molt de nivell.

Ara tots seguiran la seva ruta: l’equip A, el proper 1 i 2 de març a Santiago de Compostela on es celebrarà el Campionat d’Espanya. I l’equip juvenil i l’equip B, el 21 de març a Vigo, a la 4a Copa d’Espanya.

Vídeo: El CPA Olot, 1r lloc al podi del Campionat de Catalunya de Lleida
[vimeo id=”85682083″]

Vídeo: Bronze amb la coreografia, “Amb Sentiment” al Campionat de Catalunya de Lleida
[vimeo id=”85718552″]

Vídeo: Ester Fàbrega, entrenadora CPA Olot (Dissabte)
[vimeo id=”85628968″]

Vídeo: Presentació de les noves coreografies
[vimeo id=”84449777″]

Vídeo: Documental “Més que patinatge” projectat abans de la presentació dels nous balls
[vimeo id=”84463638″]