VÍDEO: Avui, segona jornada oberta a tot el públic d’OLOT.DOC, amb la projecció del documental King of the Cruise i la ponència a càrrec de Gaspar Hernàndez

Comparteix-ho amb els teus amics:

Avui 8 octubre, segona jornada oberta a tot el públic d’OLOT.DOC, amb la projecció del documental King of the Cruise i la ponència a càrrec de Gaspar Hernàndez, escriptor, periodista i director del programa “L’ofici de viure” a TV3 i Catalunya Ràdio.

Un ric i extravagant baró escocès passa el seu temps en creuers escandalosos entre parelles romàntiques, famílies benestants, personal treballador i gent gran jubilada. Una micro societat flotant atractiva per a alguns, estranya per a molts d’altres.

King of the Cruise (“El Rei del Creuer”) segueix el baró Ronald Busch Reisinger d’Inneryne en un dels seus molts creuers de vacances decadents.

És un home de noblesa hereditària, extrema riquesa, d’uns setanta-dos anys, amb cinc fills, una dona, un castell, diverses cases, una gran gana i ple d’increïbles històries de vida.

El baró fa una primera impressió d’home fort, presumint del seu estatus i enfilant històries de vida extravagants mentre s’exhibeix a la coberta del vaixell amb la seva vestimenta feudal i una capa de rei.

Però aquest documental ens porta a una mirada més atenta per descobrir-nos alguna cosa més gran: un desig humà de reconeixement i validació. Com més revela el baró sobre la seva fastuosa vida i estatus a la gent d’ a bord, més comencem a endevinar els seus veritables motius i a qüestionar si la seva riquesa no és una càrrega.

Més info aquí

Comparteix-ho amb els teus amics: