Vídeo: Baro d’Evel torna Olot després del gran èxit que va tenir-hi amb Le sort du dedans

Comparteix-ho amb els teus amics:

La companyia de circ Baro d’Evel Cirk Cie torna a Olot per presentar la seva nova proposta Mazùt, aquest divendres, a les nou del vespre. Baro d’Evel ja havia estat a la ciutat en el marc del festival Panorama amb l’espectacle Le sort du dedans, que va omplir la carpa de circ instal•lada al recinte de l’estació on es feia tres vegades.

[vimeo]https://vimeo.com/86310636[/vimeo]

Mazùt. Divendres 14 de febrer, 21 h, Teatre Principal d’Olot

Segur que molts recordaran aquella carpa vermella que es va instal•lar durant un festival Panorama al recinte de l’Estació d’Olot. Una carpa de circ molt bonica, on la companyia Baro d’Evel Cirk Cie va oferir el meravellós espectacle Le sort du dedans amb un músic, un cavall i una ballarina; un espectacle amb el qual van omplir tres funcions, amb públic de totes les edats.

Ara, Baro d’Evel torna a Olot, però aquest cop ho farà al Teatre Principal, per presentar el seu nou espectacle Mazùt, una altra proposta plena de poesia visual i bellesa, música i moviment…, amb l’empremta inigualable d’aquesta companyia que ha renovat el llenguatge del circ.

Baro d’Evel Cirk Cie és una companyia catalanofrancesa formada per Camille Decourtye i Blai Mateu, fill de Tortell Poltrona. És considerada un referent europeu en l’àmbit del circ en el moment actual.

Preu: 15, 13, 10 i 5 euros. Venda d’entrades en aquest enllaç.

EL CAFÈ I LES CLAUS
Divendres 14, 19 h, Teatre
Per a aquest espectacle hi haurà una sessió de El Cafè i les claus. Una xerrada prèvia a càrrec d’algun dels responsables de l’espectacle, per tal de conèixer amb més profunditat la proposta que es veurà una estona després.

20140210.Mazut

Comparteix-ho amb els teus amics: