VÍDEO: Besalú torna a ser protagonista en el nou trailer de la serie Westworld

Comparteix-ho amb els teus amics:

Besalú torna a ser protagonista en el nou tràiler de la sèrie Westworld estrenat aquesta setmana. La vila surt en dos plànols. La tercera temporada s’estrenarà el proper mes de març a la plataforma HBO.

Besalú es va convertir, en un poble Italià de la segona guerra mundial ple de nazis. Aquesta és l’ambientació de la tercera temporada de Westworld, sèrie nord-americana de gran pressupost, produïda per la productora Bad Robot Productions per al canal HBO. Productora responsable de films com Star Trek, Cloverfield i de l’ùltima trilogia de Star Wars i de sèries com Lost (perdidos).

El rodatge es va relitzar al mes de maig de l’any passat i la vila va quesdar totalment tancada al públic, només els veïns i persones autoritzades podran accedir al centre, cosa que no ha agradat a turisme i algunes empreses del sector. Els comerços que hagin hagut de tancar aquests tres dies rebran una compensació. Prop d’un centenar de figurants, molts d’ells de la Garrotxa que rebran uns 200 euros per fer de soldat alemany.

Entre els actors que s’han pogut veure a la vila, està una de les principals actrius de la sèrie, la britanica Thandie Newton, protagonista de films com Mision imposible 2, Las crònicas de Riddick o Solo: A Star Wars Story.

Resultat d'imatges de Thandie Newton

També intervé a la serie el veterà Ed Harris, conegut per Apolo 13 i El Truman Show, nominat a l’Oscar al millor actor secundari, entre d’altres.

A part de Besalú, el nou trailer es va rodar també a Girona, Sant Just Desvern i a la Ciutat de les Arts i de les Ciencies de Valencia.

Vídeo de Besalu en plena segona guerra mundial a Westworld 

Vídeo original del trailer de la nova temporada de Westworld

Galeria de fotos: