Vídeo: Bona participació en les jornades tecnològiques de volcanica.net

Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat dijous va començar la Volcànica.cat. Com construir un joc on line des de zero, la impressió en 3D i els usos quotidians dels drones són algunes de les xerrades que s’han pogut gaudir a la Festa de les Tecnologies de la Garrotxa. El Servei de Sistemes d’Informació del Consell Comarcal i l’Associació Ordinadors Enllaçats, han organitzat per novè any consecutiu, la Volcànica.cat, que a més de les xerrades gratuïtes i la competició de jocs en línia també consta d’una LAN Party que ja ha superat el centenar d’inscrits i que es feia al recinte firal d’Olot.

Vídeo: Volcànica.cat 2014
[vimeo url=”https://vimeo.com/112601516″ width=”560″ height=”315″]

Les xerrades són gratuïtes i obertes a tots els públics i varen continuar fins dissabte. Durant tot el matí i també a la tarda, l’Escola d’Adults d’Olot va acollir una ponència sobre programació Android Bàsica i avançada, Impressió 3D i les possibilitats del sector dels drones aplicades a usos civils.

La Volcànica.cat també inclou una LAN party, un punt de trobada físic per tal que les persones que juguen per internet i que potser només es coneixen virtualment puguin trobar-se presencialment i intercanviar coneixement, experiències i bones estones de lleure. Des de la primera edició l’any 2006, la Volcànica ha volgut combinar aquesta part més lúdica amb competicions a jocs com el League of Legends o el Minecraft, entre molts altres amb una altra vessant més formativa, portant xerrades i tallers sobre temes relacionats amb la tecnologia a càrrec d’experts i comunitats d’usuaris d’arreu de Catalunya.

volcanica

Comparteix-ho amb els teus amics: