Vídeo: Bona participació garrotxina a la pròxima edició de la Trailwalker Intermon Oxfam

Comparteix-ho amb els teus amics:

Varis són els equips Garrotxins que participaran en la nova edició de la Trailwalker Intermon Oxfam que sortirà d’Olot el dissabte vinent dia 26 d’abril. Hi participen quatre entitats esportives d’Olot, tres equips de Terra de Volcans i un del Club Natació Olot, a part d’equips formats en algunes empreses de la comarca. Es preveu plena ocupació hotelera la nit de divendres a dissabte segons dades de l’Ajuntament d’Olot. Aquest any, s’hi han inscrit 355 equips, de moment ràcord de participació d’ençà que es fa aquesta cursa solidaria. De la província de Girona hi han inscrits 71 equips dels 355.

https://vimeo.com/92234143

Quatre persones.100 kilòmetres. 32 hores. Una causa.
Oxfam Intermón Trailwalker és el desafiament més gran esportiu per equips del món per lluitar contra la pobresa. El desafiament consisteix a recórrer a peu 100 km en un màxim de 32 hores amb equips de quatre persones. Els membres de l’equip han de començar, caminar i acabar junts.

L’objectiu? Lluitar contra la pobresa i la injustícia al món. Per això els equips es comprometen a aconseguir donatius que Oxfam Intermón destinem a més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització, a 40 països.

El Trailwalker era un exercici d’entrenament militar a Hong Kong. El 1981 va passar a convertir-se en un esdeveniment Oxfam per recaptar donatius. Avui és un dels principals desafiaments esportius del món, amb 16 esdeveniments a 11 països.

Des de la primera edició al nostre país (2011), ja han participat a l’Oxfam Intermón Trailwalker 777 equips i hem recaptat més de 1.873.000 euros.

El dia a dia dels entrenaments, les activitats per recaptar fons, la causa solidària i la convivència en xarxes socials i amb la resta d’equips, són una oportunitat única de transcendir les relacions personals més enllà del merament esportiu. Si vols formar part d’aquesta increïble experiència…

Trailwalker