VÍDEO: Busquen a un banyista perdut a la platja i el troben en un prostíbul a Girona

Comparteix-ho amb els teus amics:

Un jove que estava a la platja amb uns amics marxa sense dir res a ningú i és un munta un gran dispositiu de cerca. Poc després el localitzen en un prostíbul.

Un gran nombre d’efectius dels cossos d’emergències i de seguretat van posar en marxa el passat dissabte un operatiu de cerca per a trobar a un banyista que havia desaparegut en una platja de Roses.

Un grup d’amics del jove, de nacionalitat bielorusa, van donar la veu d’alarma de la desaparició del seu amic. El gran dispositiu desplegat va comptar amb la col·laboració de Bombers, Guàrdia Civil, Mossos d’Esquadra i Policia Municipal. A la cerca també es va afegir un helicòpter de la Guàrdia Civil i una barca de Salvament Marítim i voluntaris.

Al cap de poques hores de la desaparició del jove que suposadament es podria haver afogat al mar, es va poder localitzar al jove en un famós prostíbul de la Jonquera. El jove havia pogut sortir de l’aigua pel seu propi peu i es va anar sense dir res a ningú. La notícia es va fer molt viral a les xarxes socials. Veure vídeo.

Més vídeos aquí.