VÍDEO: Can Trona compleix un any

Comparteix-ho amb els teus amics:
 Fa un any que Can Trona, Centre de Cultura i Natura de la Vall d’en Bas, va començar a caminar.

En aquest temps l’equipament s’ha fet un lloc al dia a dia de la vida cultural del municipi i de la comarca convertir-se en un espai de trobada, reflexió i difusió del patrimoni cultural i natural. És doncs un equipament que més enllà d’acollir l’Oficina de Turisme de la Vall d’en Bas i la Sala Ecomuseu amb una exposició sobre el municipi, acull també un conjunt d’activitats organitzades pel propi centre, associacions, empreses o particulars. Cal destacar també que s’hi han acollit diverses esdeveniments d’interès nacional com per exemple de les Jornades Nacionals de Patrimoni Etnològic que s’hi van celebrar al juny. A l’octubre s’hi celebrarà el 1r Forum d’Ecoturisme de Catalunya.

Vídeo: Inauguració de Can Trona, Centre de Cultura i Natura de la Vall d’en Bas

Actualment els tècnics de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas treballen en el projecte educatiu de Can Trona, per tal que a partir del setembre, amb l’inici del curs, s’hi puguin fer visites escolars.

El primer any de Can Trona en dades:

En els 365 dies de funcionament hi ha hagut 7.940 usuaris

S’hi han dut a terme 56 activitats

12 eren organitzades per entitats o associacions de la vall

8 eren organitzades per entitats o associacions de fora la vall

9 eren de caràcter privat

Info: Ajunt. La Vall d’en Bas
Vídeo: elgarrotxi.cat

RELACIONAT:

VÍDEO: El conseller de la generalitat Josep Rull inaugura el nou centre de cultura i natura Can Trona de la Vall d’en Bas

Comparteix-ho amb els teus amics: