VÍDEO i FOTOS: Centenars d’amants de les motos es reuneixen en la XXII Trobada de Motos Antigues de Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

Sant Joan les Fonts va celebrar aquest diumenge la XXII Trobada de Motos Antigues, una de les més importants de Catalunya i de l’Estat

Un gran nombre d’amants de les motos, anteriors a 1960, s’han reunit aquest diumenge a Sant Joan les Fonts per fer una sortida i un conjunt d’activitats. A partir de les vuit del matí les motocicletes participants de la trobada estaven exposades a l’Avinguda Cisteller del municipi, a la plaça major es feia el tradicional esmorzar previ al recorregut. Veure vídeo.

GALERIA DE FOTOS

Aquestes motos, convertides ja en peces històriques, recorreran al voltant de 65 quilòmetres per diferents municipis de la comarca, comença’n per La Canya, Olot, Les Preses, Sant Esteve d’en Bas, Sant Feliu de Pallerols i Les Planes d’Hostoles, on es farà el reagrupament, per prosseguir la caravana fins a Sant Esteve d’en Bas i els Hostalets d’en Bas. A dos quarts d’una hi havia un aperitiu, gentilesa de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas, per seguir fins al Mallol, la Pinya i Olot (amb retrobament) i d’allà tornada cap a Sant Joan les Fonts, on l’acte s’acabarà amb un dinar popular i en finalitzar l’àpat hi haurà el tradicional el repartiment de trofeus entre els participants.

La trobada de Motos Antigues es consolida any rere any com un referent a Catalunya i una de les més importants de l’Estat, fet que atrau multitud d’amants i curiosos del motor de tot arreu.

En finalitzar el recorregut es va celebrar un dinar de germanor al Restaurant el Grèvol, on el jurat va entregar un obsequi a cada participant i es va premiar amb els millors trofeus els guanyadors:

El 1r premi va ser per Joan Casademont amb una moto BMW model R75 amb sidecar del 1949.

El 2n premi se’l va endur una Ariel d’Aleix Rierola, del 1930.

El 3r premiat va ser Josep Ametller amb una moto BSA M2 del 1938.

El 4rt premiat se’l va endur una Nimbus del 37 d’Alfons Gornal

L’organització fa una valoració molt positiva de la jornada, que es consolida com la major concentració de motos antigues de la comarca de la Garrotxa, i un clar referent a tot Catalunya. Els membres de l’organització també destaquen la col·laboració dels ajuntaments per on va passar el recorregut, i especialment als de Les Planes i la Vall d’en Bas per la seva implicació i compromís any rere any.