VÍDEO: El Jazz Olot arriba a la desena edició

Comparteix-ho amb els teus amics:

Chano Domínguez & Paolo Fresu i Trio Pieris seran els protagonistes del cicle de tardor de Jazz Olot

El projecte inèdit del duet format per Paolo Fresu i Chano Domínguez és el millor exemple de com el jazz, el flamenc i la música mediterrània poden combinar-se de forma natural. Dos veritables mestres de la música contemporània que interpreten de manera sublim temes amb base jazzística enriquits amb la passió del flamenc de Chano Domínguez i la transparència de Paolo Fresu.

Chano Domínguez és un dels pianistes de jazz més valorats de l’escena actual. Del seu piano emanen compassos en forma de tangos, alegries, buleries, fandangos i soleàs, que conviuen amb l’estructura de jazz tradicional amb harmonia i naturalitat. Compta amb més d’una vintena de treballs discogràfics i ha estat nominat dos cops als premis Grammy.

El trompetista Paolo Fresu és una figura consagrada del jazz internacional. «L’indomable poeta del so», com se l’ha anomenat, acumula una àmplia carrera plena d’enregistraments, reconeixements i premis. El concert tindrà lloc el dijous 4 d’octubre a les 22.30 h a la Sala Torín.

Si també aneu a veure el LAP Rebota, rebota y en tu cara explota, que es fa a les 21 h al Teatre Principal d’Olot, se us obsequiarà amb una consumició gratuïta a la sala El Torín. Només cal que mostreu l’entrada.

La segona trobada jazzistica sera el dissabte 24 de novembre a les 22.00 h. Tot i haver col·laborat en diverses ocasions, Mezquida, Bodilsen i Andersen es constitueixen per primer cop en trio i presenten el seu primer treball, Pieris: jazz modern amb composicions originals de Mezquida i Bodilsen, i clàssics del repertori romàntic espanyol. Improvisadors exquisits, instrumentistes d’un nivell tècnic superlatiu, cada un d’ells és una figura destacada als seus respectius països, i compten amb una producció discogràfica inabastable.

Jazz Olot ofereix una programació de jazz de qualitat durant tot l’any. Després de diverses edicions, aquest cicle s’ha consolidat i compta amb un públic fidel que gaudeix intensament dels concerts.

Per l’escenari de la sala El Torín hi passen músics de jazz de primer nivell de renom nacional i internacional.

Cada any se’n fan dos cicle, un de gener a juny i un de setembre a desembre amb tres i dos concerts, respectivament.

Més info aquí

Comparteix-ho amb els teus amics: