VÍDEO: Com es va rodar a Besalú la sèrie Westworld?

Comparteix-ho amb els teus amics:

Besalú es va convertir en un plató de Hollywood en ser el protagonista al segon episodi de la sèrie Westworld estrenat aquesta setmana. Ara pots veure com va ser el rodatge. Veure vídeo.

Besalú es va convertir, en un poble Italià de la segona guerra mundial ple de nazis. Aquesta és l’ambientació de la tercera temporada de Westworld, sèrie nord-americana de gran pressupost, produïda per la productora Bad Robot Productions per al canal HBO. Productora responsable de films com Star Trek, Cloverfield i de l’ùltima trilogia de Star Wars i de sèries com Lost (perdidos).

El rodatge es va relitzar al mes de maig de l’any passat i la vila va quesdar totalment tancada al públic, només els veïns i persones autoritzades podran accedir al centre, cosa que no ha agradat a turisme i algunes empreses del sector. Els comerços que hagin hagut de tancar aquests tres dies rebran una compensació. Prop d’un centenar de figurants, molts d’ells de la Garrotxa que rebran uns 200 euros per fer de soldat alemany.

Entre els actors que s’han pogut veure a la vila, està una de les principals actrius de la sèrie, la britanica Thandie Newton, protagonista de films com Mision imposible 2, Las crònicas de Riddick o Solo: A Star Wars Story.

Resultat d'imatges de Thandie Newton

També intervé a la serie el veterà Ed Harris, conegut per Apolo 13 i El Truman Show, nominat a l’Oscar al millor actor secundari, entre d’altres.

A part de Besalú, el nou trailer es va rodar també a Girona, Sant Just Desvern i a la Ciutat de les Arts i de les Ciencies de Valencia.

Comparteix-ho amb els teus amics: