VÍDEO: Dissabte, Sant Joan les Fonts s’emplenarà de zombis

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’onzena edició de la Fira Internacional de Bruixeria ja és a prop i arriba carregada de propostes, algunes ja tradicionals com el Ball de Bruixes, i altres noves com la Zombie Walk que es durà a terme el dissabte 1 d’octubre a les vuit de la tarda.

En motiu de la presentació del llibre Alerta Z Ébola de Xevi Vila la organització de la fira ha preparat, en col·laboració als organitzadors de la Zombie Walk de Sitges, una Zombie Walk a Sant Joan les Fonts. Aquesta activitat consisteix a sortir d’un punt estratègic d’un poble o ciutat i anar en grup caminant fins a un altre punt estratègic amb la particularitat de que els participants són “morts vivents” i van caracteritzats com a zombies. Són caminades pels principals carrers de les ciutats per ambientar la gent. Moltes vegades tenen un rerefons social. Veure vídeo de la Zombie Walk de Sitges 2015.

En aquest cas Sant Joan les Fonts ens proposa una Zombie Walk que tindrà el punt de trobada al castell de Juvinyà a les 20h i el punt d’arribada el clot de l’Infern uns 3/4 d’hora després.

Per assistir a la caminada no cal fer inscripció prèvia i és gratuït. La Fira Bruixeria posarà a disposició de tothom que ho desitgi, un punt de maquillatge zombie gratuït al clot de l’Infern, on hi ha el mercat de la Fira de Bruixeria, perquè durant tot el dissabte i fins 1h abans de sortir, la gent es pugui maquillar a la carpa dels organitzadors de la Zombie Walk de Sitges. Així mateix al costat i durant tot el dissabte Xevi Vila estarà signant llibres per a tothom.

En relació a la presentació de llibre i la caminada zombie el mateix dissabte, a les 22h, es durà a terme un sopar temàtic a la carpa del clot de l’Infern, ambientat en la temàtica zombie. Per més informació i compra de tiquets pel sopar cal trucar al 972 29 05 07 (matins de 10 a 14h)